KONKURRENCE PÅ FACEBOOK
Like mit opslag og min side på Facebook 
Kommenter og tag gerne en person som du synes skal være med i konkurrencen. 
 
Vinderen findes når siden når 300 likes. 
 
MINE TILBUD:
Giv din krop den ultimative gave - kom med på min Bootcamp og start din nye livsstil med mig som din vejleder og støtte under hele forløbet. 
Du kommer med i en lukket gruppe, hvor du vil få peptalks, opskrifter, sparing med andre på samme niveau samt masser af mulighed for træning. 
Som ekstra bonus, for du ved køb af både C9 og F15, 2 stk Aloe Vera gel org. med (værdi 508 kr). Så er du sikret et forløb på 39 dage til kun 2399 kr. 
 
LÅNETASKE
 
Er du interesseret i at prøve produkterne ganske GRATIS? Så send mig en mail på tamaranorvillo@flp.com. Her kan du bestille din lånetaske, med den får du mulighed for at prøve et nøje udvalgt sortiment af de skønne produkter jeg tilbyder. 5 dage med gratis pleje - kan du sige nej til det?
 
Vil du spare penge på ALLE dine køb??
Som VIP kunde kan du med eget ID nummer nummer shoppe i DIN EGEN shop og opnå 15% på alle vare. Er du interesseret, kontakt mig da via tamaranorvillo@flp.com
 
Velkommen til :
 
Kort om mig:
Jeg heder Tamara Norvillo og er uddannet personlig træner og blogger professionelt om mit liv med træning, sundhed og Forever Living Lifestyle. Se min blog her - Norvillo.dk
Jeg kastede mig ud i mit liv med Forever Living, da jeg kunne se en klar fordel i at have min egen Livsstilsvirksomhed, som jeg NU kombinere med træning. På den måde hjælper jeg folk til et sundere liv. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har valgt den rette vej frem for mig, min familie og mit business.
 
Her på min side, kan du købe ALT inden for kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en overdreven god makeup! Som prikken over i'et.... er alle produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel:
Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Det er nemt, at købe Forever-produkter her i min webshop - ALT du skal gøre et at oprette et login og så har du adgang til din 'egen' lille webshop.
Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet og 90 dages Kundetilfredshedsgaranti og en service som ikke findes andre steder.
 
Du er ligeledes velkommen til at kontakte mig for at booke en Wellness aften - som er HELT GRATIS! Og indeholder maser af luksus og kvalitets produkter. du kan også få mere at vide om muligheden for, at starte en egen virksomhed i en populær branche.
 
Har jeg vagt din opmærsomhed - så er du meget velkommen til, at kontakte mig på tamaranorvillo@flp.com eller via min facebook.
 
Glæder mig til at hilse på dig.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera